Reseptilääkkeet, itsehoitolääkkeet ja lääkkeiden kotiinkuljetus

Meillä on laaja valikoima tuotteita, joista löydät avun niin arkisiin terveyspulmiin kuin vaativampiinkin lääketieteellisiin tarpeisiin. Toimitamme reseptilääkkeet ja autamme löytämään oikean tuotteen itsehoitolääkkeiden joukosta.

Reseptitoimitus ja itsehoitolääkkeiden myynti

Ammattitaitoinen ja asiantunteva henkilökuntamme palvelee sinua mielellään. Reseptilääkkeiden toimittamista varten tarvitaan Kela-kortti tai lääkemääräys. Tarjoamme lääkitystäsi koskevaa neuvontaa ja ohjeistusta ja voimme myös uusia reseptisi.

Meiltä löydät myös laajan valikoiman käsikauppalääkkeitä ja terveydenhuollon tuotteita, kuten vitamiineja ja ravintolisiä, luontaistuotteita, sidetarvikkeita, perusvoiteita, verenpainemittareita ja apteekkikosmetiikkaa. Jos tuotetta ei ole saatavilla, voimme tilata sen seuraavaksi päiväksi.

Lääkkeiden kotiinkuljetus

Jos sinulla ei ole mahdollisuutta hakea lääkkeitäsi itse apteekista, voimme toimittaa lääkkeet kotiisi maksutta lähialueelle Korsnäs — Taklax — Harrström — Moikipää. Norrnäsin ja Töjbyn palvelupisteillemme toimitamme lääkkeitä lähes päivittäin. Reseptilääkkeet toimitetaan tilauksesta pussissa (yleensä samana iltana) ja maksetaan kaupan kassalla. Jos sinulla on kysyttävää lääkityksestäsi tai tarvitset lääkeneuvontaa, voit soittaa apteekkiin saadaksesi ohjeet ammattilaiselta.

Vanhojen lääkkeiden palautus

Otamme vastaan käyttämättä jääneitä vanhentuneita lääkkeitä. Lääkejäte luokitellaan vaaralliseksi jätteeksi, joka on hävitettävä asianmukaisesti. Poista ulkopakkaus ja reseptilääkkeen ohjelippu (tietosuojasyistä) ja laita tabletit tai foliolevyt läpinäkyvään pussiin.

Lääkepullot voi palauttaa alkuperäisessä pakkauksessaan.

Joditabletit tai jodia sisältävät lääkkeet on palautettava erillisessä pussissa.

Elohopeakuumemittarit on pakattava erikseen.

Neulat ja ruiskut on palautettava erillään muusta lääkejätteestä. Ne pakataan läpäisemättömään astiaan, kuten tyhjään muovipulloon tai lasipurkkiin.

Sytostaatit on myös pakattava erilliseen pussiin alkuperäispakkauksissaan.

Apteekki ottaa vastaan vain lääkejätettä, ei esim. kemikaaleja, hiusvärejä tai paristokäyttöisiä kuumemittareita.